anotherworldinmyeyes.blogg.se

Inga bilder än+ åker till Sverige idag.

Publicerad 2013-08-09 08:43:00 i Allmänt

Är så här att jag har inga bilder att lägga upp för kameran går inte som den ska och framtiden ser inte ljus ut för den. Och idag nu på morgonen så ska jag åka till Sverige och jag kommer inte ha möjlighet att blogga då. Eller genom mobilen isf, men det är krångligare så var lite förberedda att det inte kommer bli så jätte bra och inte så bra bilder (pga; dålig kamera i mobilen) Hoppas ingen blir besviken.
Här är en bild på mig när jag hade lite längre hår, så ni vet.

Sten, sax och påse.

Publicerad 2013-08-04 23:30:00 i tankar

Sten, sax och påse leken. Sten klår sax, sax klår påse och påse klår sten? Tycker påse verkar klå både sten och sax, bara att lägga ner dom i påsen. Och ja, saxen är vass, men om man inte försöker klippa med den så går inte påsen sönder? Påsar är bra, sten och sax är dåliga. Saxen är vass, stenen är hårt och påsen är gjord av plast. Saxen kan man skära sig på, stenen kan man slå sig på (eller andra) men en vanlig plastpåse i normal storlek är inte farlig? Så länge man inte sätter den framför munnen och näsan.. Tycker att plastpåsar är ganska intressanta, att plasten är så tunn och mjuk. En sax är en filur med glasögon som klipper i saker. Och en sten, fina, fula, stora, små, platta eller runda. Dom är coola. En helt vanlig sten kan vara flera år utan att vi tänker på det, den kan vara mer än hundra år! 
 
Slutcitat; Stenar är coola.
 

Ett vanligt löv.

Publicerad 2013-08-02 15:46:00 i tankar

Ett helt vanligt löv flyger i väg med vindens lätta puffar. Det blir blåsigare och alla andra löv flyger runt i luften över mitt huvud och runt mig. Magi kanske? Logik; det är vinden. Men man kan fantisera, låta tankarna flyga runt med löven. Vinden sakta avtar och alla dessa löv, faller ner som lätta regndroppar. Utan ljud.
 
(Taget förra året)
 

Att säga att man är kär. Att säga ''Jag älskar dig''

Publicerad 2013-08-01 23:27:03 i tankar

Nu är det så här! Jag är kär! Men inte kär i en, i två. Jag älskar dom lika mycket, jag älskar dom så himla mycket! Har ingen aning om dom kan förstå det, mina två kärleker. Så fort jag ser någon av dom eller bara tänker på dom så bultar mitt hjärta snabbare och jag bara ler. 
 
Känslan att vara kär är så otrolig! Den är så stark och mäktig! Kan ni tänka er känslan att säga till den ni är kär i att ni är det? Känna hur det pirrar ända ner i maggropen, hur hela kroppen blir varm och hjärtat dunkar snabbare än vanligt. Tusen gånger snabbare! Men för mig att säga ''Jag älskar dig'' är så mycket starkare, för den meningen är starkare än allt annat man kan säga, starkare än hat, glädje och sorg. 
 
Jag har sakt jag älskar dom två, alltså på det kärleksviset som inte är inom vänskap och familj. Läst och hört att många säger att dom skulle kunna säga att dom älskar någon tusen gånger om för att dom ska verkligen förstå att dom gör det, men jag visar det. Jag vill inte säga till någon flera gånger om att jag älskar dom, det kan slitas ut även om den är stark. Älska är viktigt för mig, jätte viktigt. Och det är det säkert för jätte många andra.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela